|   | 
  • Yaralanan 29 kişiden 15'i taburcu edildi


    Yaralanan 29 kişiden 15'i taburcu edildi
    Pınarbaşı ilçesinde yolcu otobüsünün şarampole devrilmesi sonucu yaralanan 29 kişiden 15'i, tedavileri tamamlanarak taburcu edildi.

    İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Öksüzkaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kazanın ardından yaralanan 29 kişinin kentteki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındığını anımsattı.

    Yaralılardan tedavileri tamamlanan 15'inin taburcu edildiğini ifade eden Öksüzkaya, "14 yaralının tedavisi sürüyor. Bunlardan durumu ağır olan biri yoğun bakımda" dedi.

    Öksüzkaya, kazada yaşamını yitiren 21 kişinin cenazelerinin ise ailelerine teslim edildiğini belirterek, cenazelerin İstanbul, Muş, Malatya ve Bingöl'de toprağa verileceğini kaydetti.

    İstanbul'dan Muş'a giden E.K'nin (42) kullandığı 34 DG 5950 plakalı yolcu otobüsünün, Pınarbaşı-Gürün karayolu 35. kilometrede şarampole devrilmesi sonucu 21 kişi ölmüş, 29 kişi yaralanmıştı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.