|   | 
  • Yeni teknik direktörler puanlarla başladı


    Yeni teknik direktörler puanlarla başladı
    Trendyol Süper Lig’de yaşanan teknik direktör değişiklikleri sonrası ilk sınavlarına çıkan Abdullah Avcı, Ivo Vieira, Hakan Yakın ve Markus Gisdol yeni maceralarına puanlarla başladı. Avcı'nın Trabzonspor'u, Yakın'ın İstanbulspor'u ve Vieira'nın Pendikspor'u galibiyet elde ederken, Gisdol idaresindeki Samsunspor ise berabere kalarak hanesine 1 puan yazdırdı.

    Trendyol Süper Lig’de 9. hafta maçları tamamlandı. Milli ara sonrası Trabzonspor, İstanbulspor, Samsunspor ve Pendikspor yeni teknik adamları ile ilk lig maçlarına çıktılar. Ligde geride kalan 8 maçta 4 beraberlik, 4 mağlubiyet alan Pendikspor, Konyaspor’a konuk oldu. Mücadelede 1-0 geriye düşen kırmızı-beyazlılar, maçı 2-1 kazanmayı başardı. Portekizli Teknik Direktör Ivo Vieira yönetimindeki Pendik ekibi, sezonun ilk galibiyetini de elde ederek, puanını 7’ye yükseltti.
     
    Ligin alt sıralarındaki bir başka takım İstanbulspor da MKE Ankaragücü’ne karşı yeni teknik direktörü Hakan Yakın idaresinde sahadaydı. Sarı-siyahlılar mücadeleyi 2-1 kazanırken, ligdeki ilk galibiyetini aldı ve puanını 5’e çıkardı.
     
    Süper Lig’in yeni takımlarından Samsunspor ise 3 puan hasretini Başakşehir karşısında da gideremedi. Alman teknik adam Markus Gisdol yönetimindeki Karadeniz ekibi, golsüz berabere biten müsabaka sonrası 2 puana ulaştı ancak yine de son sıradan kurtulamadı.
     
    233 gün sonra tekrar Trabzonspor’un başına geçen Abdullah Avcı da ilk maçında 3 puan elde etti. 2021-2022 sezonunu Trabzonspor ile şampiyon tamamlayan deneyimli teknik adam, ikinci dönemine Alanyaspor'u 1-0 mağlup ederek güzel bir başlangıca imza attı. Bu sezon 5. galibiyetine ulaşan bordo-mavililer, puanını da 15 yaptı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.