|   | 
  • Yıldızların son durumu!


    Yıldızların son durumu!
    Süper Lig'in geçen sezonlardaki yıldızları Sosa, Feghouli ve Nwakaeme kulüpsüz kaldı. Vida ile Teixeira burada kazandıkları maaşı yeni sezonda bulamadı.

    Yeni sezonda takımlarından ayrılangeçmiş sezonun yıldız isimleri sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Ligimizin yıldızları ya kulüpsüz ya da burada aldıklarından çok daha az maaşa oynayacak. Trabzonspor'u şampiyonluğa taşıyan Nwakaeme ile Galatasaray'da kupalar kazanan Feghouli kulüpsüz. Fenerbahçe'den ayrılan Jose Sosa ile Berke Özer de yeni bir kulübe imza atmadı. Beşiktaş'la kontratları biten Lens, Douglas, Oğuzhan, G.Töre ve N'Sakala kulüp bakıyor. Gulbrandsen, Tolga Ciğerci ve Mame Diouf gibi tanınmış Süper Lig oyuncuları da boşta.
     
    Larin 900 bin Euro'ya Club Brugge'e gitti. Beşiktaş'tan 3.5 milyon Euro kazanan, sözleşme uzatmak için 2 milyon Euro isteyen Vida, AEK ile 1.5 milyon Euro'ya anlaştı. Teixeira, burada aldığının beşte birine Brezilya ikinci ligi takımı Vasco de Gama'nın yolunu tuttu. Güven Yalçın'ın yeni adresi İtalya Serie B ekibi Genoa, Ljajic de TFF 1. Lig yolcusu. Luiz Gustavo, Al Nassr'ı seçti. Gervinho, Aris'e imza attı. Ligin başarılı kalecilerinden Lung ise Suudi ekibi Alraed'le anlaştı.
     
    Haber: Talha Murat Sürmen



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.