|   | 
  • 40 BİN TL?LİK KAÇAK TELEFON ELE GEÇİRİLDİ


     40 BİN TL?LİK KAÇAK TELEFON ELE GEÇİRİLDİ
    (İHA) - Orta Anadolu Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Mustafa Işık, hava yolu ile kaçak yollardan ülkeye sokulmak istenen 40 bin 486 TL değerinde kaçak telefon ele geçirildiğini açıkladı.

     Orta Anadolu Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Mustafa Işık, ?Kayseri Gümrük Müdürlüğü ve Kayseri Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekiplerince, hava yolu ile kaçak yollardan ülkemize sokulmak istenen 40 bin 486 TL 81 kuruş değerinde muhtelif marka 134 adet cep telefonu, 100 adet hafıza kartı ve telefon aksesuarlarının ele geçirildi? dedi.
    Işık, şüphelinin Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildiğini belirterek, kaçak yollarla ülkeye sokulmak istenen eşyaların engellenmesine yönelik çalışmaların kararlılıkla süreceğini vurguladı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.