|   | 
  • "BASIN DEMOKRASİNİN TEMEL TAŞLARINDAN BİRİSİDİR"


    Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesaj yayımladı.



             Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesaj yayımladı. Hiçyılmaz, "Basın demokrasinin temel taşlarından birisidir? dedi.

     

    Hiçyılmaz, basının kurumlarla bireyler arasında bilgi akışını sağlayarak demokrasinin korunması için önemli bir görev üstlendiğini söyleyerek, Türkiye?nin gelişen ekonomisine ve güçlenen demokrasisine, özgür ve öz güvenli basının katkısının büyük olduğunu vurguladı.

     

    Hiçyılmaz, gazetecilerin kamuoyunu bilgilendirmek adına doğru haber verme, tarafsızlık, objektiflik, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri içerisinde bulunduran önemli bir mesleği icra ettiklerini kaydettiği mesajını şöyle sürdürdü:

     

    ?Basın mensuplarımız; ilkeli yayıncılık anlayışıyla olayları tarafsız bir gözle aktarmaktadır. Böylelikle, vatandaşın doğru ve eksiksiz bilgi alma hakkına katkı sağlayan Basın, milletin vicdanının sesi olmaktadır. Basınımızın güzide temsilcileri, her şartta mesai mefhumu gözetmeksizin görevlerini yerine getirerek gerek ülkemizin gerekse de şehrimizin tanıtımına büyük katkı sağlamaktadır. Bir anlamda kamu görevi yapan tüm basın mensuplarımızın  ?10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü?nü kutlar, aileleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve başarı dolu daha nice yıllara erişmelerini dilerim.?

                                                                                               



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.