|   | 
  • BİNALİ YILDIRIM, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ÖZHASEKİ'Yİ ZİYAR


     BİNALİ YILDIRIM, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ÖZHASEKİ'Yİ ZİYAR
    Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mehmet Özhaseki'yi ziyaret etti. Ziyarette konuşan Binali Yıldırım, "Türkiye'de gelişmek için gayret gösteren 10-15 şehrimizden bir Kayseri" dedi.

     "Kayseri, hakikaten üreten, üretmekle kalmayan gelişen bir şehrimiz" diyen Binali Yıldırım, "Bazı şehirler vardır, bunların yükünü bazı şehirlerin taşıması lazım. Türkiye'de gerçek bu. 10-15 arasında şehrimiz daha fazla gayret gösteriyor. Belirli bir seviyeye gelmesi için gayrette bulunuyorlar Kayseri'de bunlardan bir tanesi. Kayseri'nin daha da gelişmesi için, civar illerle ilişkilerini geliştirmesi için çabalıyoruz. Havacılıkta, demir yollarında gelişen sayılı illerimizden bir tanesi. Tamamen kendi imkanlarıyla gelişmeye çalışıyor. Türkiye'de 30 tane büyükşehir var. Bunların yetkileri, görev alanları biraz daha fazla. Kayseri artık il sınırlarının her tarafında, bütün beldelerde, köylerde sizin bu master planınız içerisinde kendine yer bulması lazım. Üniversitelerimiz de gerekli desteği, katkıyı sağlayacaklardır" ifadelerini kullandı.
    Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Kayseri'yi geleceğe taşıyacak büyük projeler yapıyoruz. Eğitime, ulaşıma daha iyi nasıl hizmet veririz onu düşünüyoruz. Demir yolunu ağını da bu yıl 35 kilometreye çıkardık" diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.