|   | 
  • ?BONZAİ GİBİ MADDELER BİZİM İÇİN SAVAŞ HALİNE GELMİŞTİR?


    ?BONZAİ GİBİ MADDELER BİZİM İÇİN SAVAŞ HALİNE GELMİŞTİR?
    Yeşilay Kayseri Şubesi tarafından düzenlenen iftar yemeğinde konuşan Yeşilay Kayseri Şube Başkanı Mehmet Ali Güzel, "Bonzai gibi maddeler bizim için savaş haline gelmiştir" dedi.


       Yeşilay Kayseri Şubesinin düzenlemiş olduğu iftar programına, Kayseri AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Kayseri Yeşilay Şubesi Başkanı Mehmet Ali Güzel ve üyeler katıldı. İftar programında konuşan Yeşilay Kayseri Şubesi Başkanı Mehmet Ali Güzel, ?Böyle güzel bir günde sizinle beraber iftar sofrasında olmaktan dolayı mutluyuz. 1920 yılında ilali adlar olarak kurulan 1935 yılında Yeşilay cemiyeti olarak ismi değiştirilip 94 yıldır hizmet eden Yeşilay Cemiyeti Türkiye çapında 64 şubesi ile ve Kayseri'de hizmet ettiği bu şubesi ile insanların sağlık açısından ne kadar sıkıntısı varsa elinden gelen bütün mücadeleyi veriyor? dedi.

    Güzel ayrıca, ?Biz sivil toplum kuruluşu olarak Sivil Toplum Kuruluşlarıyla Kayseri'nin kanayan yaralarını gençliğimizin gördüğü zararları beraber paylaşıp bu zararların ne kadar çabuk giderebiliriz çabasına düştüğümüz için bir araya gelmek istedik. Sizlere çok teşekkür ediyoruz. Gençlerimizi alkol, sigara bağımlılığı özelliklerde şu günlerde bonzai gibi insanların tamamen hayatını felç edecek olan bu maddeleri bir savaş haline gelmiştir bizim için. Sizlerin de bizlere destek vereceğinize eminiz. Sizlerde elinizden gelecek destekleri esirgemezsiniz ?diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.