|   | 
  • 'EĞİTİM LİDERLERİ AKADEMİSİ' PROJESİ


    'EĞİTİM LİDERLERİ AKADEMİSİ' PROJESİ
    Kocasinan Rehberlik ve Araştırma Merkezi (RAM) tarafından koordine edinilen 'Eğitim Liderleri Akademisi' Projesi kapsamında düzenlenen konferansler devam ediyor.




    Kocasinan Rehberlik ve Araştırma Merkezi (RAM) tarafından koordine edinilen 'Eğitim Liderleri Akademisi' Projesi kapsamında düzenlenen konferansler devam ediyor. 

    Proje kapsamında Doç. Dr. Didem Behice Öztop, Yrd. Doç. Dr. Sevgi Özmen ve Yrd. Doç. Dr. Esra Demirci tarafından konferans verildi. Koordinasyon ve Yatırım İzleme Merkezi Tiyatro Salonu'nda düzenlenen konferansa, Kocasinan Kaymakamı Ali Candan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Bahameddin Karaköse, Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Duran, Kocasinan RAM Müdürü Mahmut Işıkgöz ve rehber öğretmenleri katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından konuşan Kocasinan RAM Müdürü Mahmut Işıkgöz, "Okul yöneticisi kadar okuldur. Okulda ki başarıda başarısızlıkta yöneticiden sorulur. Okuldaki günahlardan da sevaplardan da okul yöneticisi sorumludur. Okula ilk atandığımızda yasal gücümüzle göreve başlarız. Bu yasal güç bizi statü lideri yapar" dedi.
    Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Duran ise, "Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kocasinan RAM olarak Eğitim Liderleri Akademisi ve birçok konularla ilgili projelerimiz ile İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün projelerinin yanında ilçe olarak da bunları zenginleştirmek için çalışıyoruz. Eğitim liderleri olarak eğitim çalışanları adına bir adım önde olmalıyız" diye konuştu.
    Kocasinan Kaymakamı Ali Candan da, konferansların yararlı olduğunu söyleyerek, "Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve ona bağlı olarak RAM daha önce çeşitli konferanslar düzenlemişti. Bugünde çok değerli hocalarımız özellikle eğitim ve öğretim alanında çok önemli olan hocalarımız buradalar. Daha önce tembel, işe yaramaz, uyuşuk gibi nitelendirmeler oluyordu. Bununla ilgili olarak sunumlar yapılıyor" şeklinde konuştu.
    Konuşmaların ardından Doç. Dr. Didem Behice Öztop, 'çocuk ve ergenlerin bilişsel ve duygusal özelleri' konulu konferansı sundu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.