|   | 
  • Hasan Orkan, ?Meslekte Biz Grubu? olarak adaylığını açıkladı.


     Hasan Orkan, ?Meslekte Biz Grubu? olarak adaylığını açıkladı.
    Kayseri Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası 18-19 Mayıs seçimlerine, serbest muhasebeci ve mali müşavir Hasan Orkan, ?Meslekte Biz Grubu? olarak adaylığını açıkladı.

     Orkan yaptığı açıklamada, ?Meslekte Biz Grubu olarak ?Ben değil biz, biz değil hepimiz anlayışı ile yeni dönemde tecrübeli ve dinamik bir kadro ile meslektaşlarımıza hizmet vermek amacıyla talibiz? dedi.
    ?Bu hizmeti sunarken prensiplerimizden biri de geçmişe saygı, geleceğe hizmet anlayışı olacaktır? diyen Orkan, ?Meslekte Biz Grubu olarak bizler, mesleğimizin sorunlarının başında tüm meslektaşlarımız tarafından da bilindiği üzere haksız rekabet, tahsilat, fazla İş yükü ve mesleki standartlar gelmektedir. Bu sorunlarımızla ilgili projelerimizi hayata geçirmek ve sorunları çözmek için odamızın yönetimine var gücümüzle çalışmaya talibiz. Odamızda hizmet verirken her zaman üyelerimize eşit hizmet vermek için gereken tüm hassasiyeti göstereceğiz? ifadelerini kullandı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.