|   | 
  • HİZMET-İŞ'TEN, MISIR MİTİNGİ'NE DESTEK


     HİZMET-İŞ'TEN, MISIR MİTİNGİ'NE DESTEK
    Mısır Halkı İçin Dayanışma Platformu, 24.08.2013 Cumartesi saat: 16.00'da Ankara-Sıhhiye Meydanı'nda bir miting düzenleyecek. Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Halil Özdemir, mitinge Kayseri'den de katılım sağlayacaklarını bildirdi.

     Mitingle ilgili açıklamalarda bulunan Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Halil Özdemir, ''Mısır'da insanlık katlediliyor, demokrasi katlediliyor, masum insanlar, kitleler katlediliyor. 21. Yüzyılın bu büyük kıyımına karşı sesimizi çıkarmamız, her türlü baskıya karşı insanlık onurunu koruyacağımızı haykırmamız gerekiyor. Bu amaçla sivil toplum örgütleri bir araya geliyoruz. Mısır Halkı İçin Dayanışma Platformu'nu oluşturan HAK-İŞ Konfederasyonu, Memursen, Mazlumder ve Anadolu Gençlik Derneği'nin ortaklaşa düzenlediği "Mısır İçin Direniş, İnsanlık İçin Direniş Mitingi"ne bütün teşkilatımız, üyelerimiz ve halkımızı davet ediyoruz. Haydi hep birlikte insanlığa, hukuka ve demokrasiye sahip çıktığımızı gösterelim'' dedi.
    Özdemir, Cumartesi günü sabah saat 09.00'da Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şubesi önünde toplanacaklarını ve otobüslerle Ankara'ya hareket edeceklerini de kaydetti.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.