|   | 
  • ?IZDIRAP TİYATROSU? İSİMLİ GÖSTERİYLE ÇALIŞTIĞI KURUMU PROTESTO ETTİ


     ?IZDIRAP TİYATROSU? İSİMLİ GÖSTERİYLE ÇALIŞTIĞI KURUMU PROTESTO ETTİ
    (İHA) - Kayseri'de bir vatandaş, ?Izdırap Tiyatrosu? isimli bir gösteriyle mevsimlik olarak çalıştığı kurumu protesto etti. Cumhuriyet Meydanı'nda 'Izdırap Tiyatrosu' ismini verdiği bir gösteri sunan 35 yaşındaki Ali Demir, tespihini kırarak, "Benim derdim ekmek parası kazanmak. Başka hiçbir amacım yok.

     Amacım ne burada gösteri yapmak ne birilerinin maskarası olmak. Sadece bir aile babasıyım ve çocuklarım için buradayım. Çalışmış olduğum yere öfkem artıyor. Eski hükümlüyüm. Çalışmak istiyorsun ama çalışamıyorsun. 'Bugün git, yarın gel' yapılıyor" dedi.
    Amacının sesini duyurmak olduğunu ifade eden Demir, "Anadolu insanı olarak benim de bir yerim olmalı çünkü ben kendimi biliyorum. Ben suça meyilli bir insan olma durumuna geçiyorum. Çalıştığım iş yerlerinde adam kayırma ve torpilcilik yapılıyor. Sendika başkanı var, onun oğlu, kızı çalışıyor. Genel müdürün amcasının, dayısının oğlu çalışıyor. Ben giriyorum, kalıyorsun. Meslek var, sanat var, sermaye olmazsa iş yapamıyorsun. Ben tertemiz yaşamak isteyen bir insanım" diye konuştu.
    Amacının bu ülkede dürüst ve şerefli bir şekilde yaşamak olduğunu vurgulayan Demir, "Ben dürüst yaşayacağıma söz verdim. Ben sadece çalışmak istiyorum. Cebinde paran olmazsa otobüse binemiyorsun, elektrik ve suyun kesiliyor. Ben burada tek başıma kendi hakkımı arıyorum. Buradan Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza ve Meclis'te bulunan 550 milletvekiline sesleniyorum: Çalıştığım iş yerinde kadro istiyorum. Ben adam vurmak istemiyorum. Dürüst yaşamak istiyorum" ifadelerini kullandı.
    Demir, eylemin ardından ardından polis karakoluna bilgi vererek meydandan ayrıldı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.