|   | 
  • Kayserispor, 7 haftada 20 puan kaybetti


     Kayserispor, 7 haftada 20 puan kaybetti

    Spor Toto Süper Lig'in 15. hafta maçında deplasmanda Adanaspor'a 2-1 yenilerek 9 puan ile son sıraya demir atan Kayserispor'un son 7 haftadaki kötü performansı dikkat çekiyor. Sarı-kırmızılılar oynadığı son 7 lig maçında sadece 1 beraberlik alarak muhtemel 21 puanın 20'sini sahada bıraktı. 
    Spor Toto Süper Lig'de en son ligin 8. haftasında deplasmanda Gaziantepspor'u 2-1 yenen Kayserispor, bu maçın ardından 7 haftadır galibiyete hasret bulunuyor. Bu süreçte oynadığı maçlarda 1 beraberlik, 6 yenilgi alan sarı-kırmızılı takım kalesinde 12 gol gördü. Rakip fileleri sadece 2 kez havalandırabilen Kayseri ekibi, tam 20 puan kaybetti. Kötü seriye ligin 9. haftasında sahasında aldığı Antalyaspor yenilgisi ile başlayan Kayserispor ardından deplasmanda Osmanlıspor ile 1-1 berabere kaldı. Bu sonuç, sarı-kırmızılı takımın 7 haftalık süreçte gördüğü tek puan oldu. Ardından sırasıyla Gençlerbirliği, Aytemiz Alanyaspor, Trabzonspor, Atiker Konyaspor ve Adanaspor maçlarını kaybeden ekip son galibiyetini elde ettiği 8. haftada 8 puan ile 13. sırada yer alırken, 7 haftada toplayabildiği 1 puan ile tam 5 sıra gerileyerek son sıraya demir attı.

    Evinde yok
    Kayserispor'un 7 haftalık kötü serisinde özellikle iç sahada oynadığı maçlar dikkat çekti. 7 haftalık periyotta 4 maçını deplasmanda 3 maçını ise Kadir Has Stadı'nda oynayan sarı-kırmızılılar, bu üç maçta puan alamadığı gibi gol de atamadı. Tek puanını Ankara deplasmanında Osmanlıspor'dan alan sarı-kırmızılı takım, gollerini ise yine deplasmanda oynadığı Osmanlıspor ve Adanaspor maçlarında attı. Kayseri ekibi sahasında oynadığı Antalyaspor, Gençlerbirliği ve Trabzonspor maçlarını kaybederken gol atamadı ve kalesinde toplam 4 gol gördü. Kayserispor, ligin ilk yarısına 25 Aralık Pazar günü 16.30'da oynayacağı Kardemir Karabükspor maçı ile nokta koyacak.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.