|   | 
  • KTO BAŞKANI MEHMETBEYOĞLU: - ?POLİSLERİMİZ GÜVENLİĞİMİZİN TEMİNATIDI


     KTO BAŞKANI MEHMETBEYOĞLU:  - ?POLİSLERİMİZ GÜVENLİĞİMİZİN TEMİNATIDI
    Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Asaf Mehmetbeyoğlu Polis Haftası ile ilgili olarak yaptığı açıklamasında, ?Polisimiz güvenliğimizin teminatıdır? dedi.

     Asaf Mehmetbeyoğlu, ?Toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanması, vatandaşın temel hak ve hürriyetlerinin korunması, kanun hâkimiyetinin ve devlet otoritesinin tesisi gibi birçok hayati görevleri üstlenmiş olan Polis Teşkilatı, 168 yıl önce 10 Nisan 1845 tarihinde kurulmuştur? diye konuştu.
    Mehmetbeyoğlu açıklamasını şu şekilde sürdürdü:
    ?168 yıldır, toplumumuzu tehdit eden olaylara karşı bizi koruyan, insanların can ve mal güvenliği ile asayişini sağlayan polislerimiz güvenliğimizin teminatıdır.
    Polis teşkilatı, milletin huzur ve güvenini sağlamanın yanında, devletin bölünmez bütünlüğüne yönelik her türlü yıkıcı ve bölücü faaliyetlere karşı koymakta, gerektiğinde canını feda edip şehit olmayı göze alarak milletin övünç kaynağı olmaya devam etmektedir.
    Ülkemizi, güvenliğimizi emanet ettiğimiz polislerimizin Polis Haftasını kutluyor, şehit polislerimizi rahmetle anıyoruz?



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.