|   | 
  • Oğluna doktorunun adını verdi


     Oğluna doktorunun adını verdi
    "Skolyoz" rahatsızlığından dolayı bel ağrısı ve denge bozukluğunu başarılı bir operasyonla gideren doktorunun adını, bebeğine verdi


     Eskişehir'de bel ağrısı ve denge bozukluğu rahatsızlığını başarılı bir operasyonla gideren doktorunun adını, bebeğine verdi.

    Bilecik'te yaşayan Neslihan Karabacak (20), geçen yıl "Skolyoz" rahatsızlığına bağlı bel ağrısı ve denge bozukluğu şikayetiyle Eskişehir'deki özel bir hastaneye başvurdu.Ağrıları nedeniyle yürümekte güçlük çeken Karabacak, Op. Dr. Mehmet Taşkoparan tarafından gerçekleştirilen operasyonla denge bozukluğu giderilerek yürümesinin düzelmesi sağlandı. İyileştikten kısa bir süre sonra hamile kalan genç kadın, 16 Eylül'de aynı özel hastanede gerçekleştirilen sezaryen ameliyatıyla sağlıklı bir erkek bebek dünyaya getirdi.

    Operasyondan bir gün sonra taburcu edilen anne Karabacak, bebeğine ameliyat sonra kendisini sağlığına kavuşturan Op. Dr. Taşkoparan'ın ismini verdi. 

    Anne Karabacak ile oğlu Mehmet'in sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.