|   | 
  • ORAKAB ENCÜMEN TOPLANTISI VALİ ŞERİF YILMAZ BAŞKANLIĞINDA YAPILDI


     ORAKAB ENCÜMEN TOPLANTISI VALİ ŞERİF YILMAZ BAŞKANLIĞINDA YAPILDI
    Orta Anadolu Kalkınma Birliği (ORAKAB) Encümen Toplantısı Kayseri Valisi Şerif Yılmaz başkanlığında yapıldı.

     Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıda, 2012 Mali Yılı Kesin Hesabı ve 2012 Taşınır Kesin Hesabı, Birlik Projeleri ve çalışmaları görüşüldü. 2012 Mali Yılı Kesin Hesabı ve 2012 Taşınır Kesin Hesabı oy birliği ile kabul edildi.
    Birliğin uygulamakta olduğu AB ve TC Hükümeti tarafından finanse edilen, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının Program Otoritesi olduğu Bölgesel Rekabet Edebilirlik Operasyonel Programı (BROP) kapsamında yürütülen ?Mobilya Üretim Altyapısını Güçlendirme Projesi (MOBİTEK)? hakkında meclis üyelerinin bilgilendirildiği encümen toplantısında konuşan Vali Şerif Yılmaz, Kayseri, Sivas ve Yozgat Encümen üyelerinin MOBİTEK Projesi?ne verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti ve Proje ile mobilya üreticilerinin masif (ahşap) mobilya üretimine yönlendirileceğini, Projenin 2015 yılında faal hale geleceğini belirterek Kayseri?ye ve bölgeye büyük katkılar sağlayacağını bildirdi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.