|   | 
  • ?Oraya Nasıl Giderim??


    ?Oraya Nasıl Giderim??
    Yol Tarifi'nin "Oraya Nasıl Giderim?" uygulamasıyla yol bulmak artık daha kolay. Yol Tarifi haritasında istediğiniz şehri bulun. Sayfa ilk yüklendiğinde İstanbul haritasını görüyor olacaksınız.

    İstanbul haritasını görüyor olacaksınız. Dilerseniz haritayı Ankara, İzmir, Bursa ve ya Kayseri'ye konumlandırabilirsiniz.

    Yol Tarifi haritasının üstünde bulunan arama kutularının ilkine bulunduğunuz yeri yazın. Yolculuğun başlangıç noktasını yazdıkça şehir rehberinden yerler listelenecektir. Size en yakın konumdaki yeri seçmeniz yeterli olacaktır.

    Benzer şekilde ikinci kutuya varmak istediğiniz yeri yazın. Yol Tarifi yine şehir rehberini kullanarak yerler listeleyecektir. Varmak istediğiniz yeri ya da oraya en yakın başka bir yeri seçin.
    Dilerseniz, şehir rehberlerine kayıtlı yerler dışında, Yol Tarifi haritasını kullanarak başlangıç ve varış noktalarını elle seçebilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken Yol Tarifi haritasında görünen A ve B noktalarını dilediğiniz yere sürükleyip bırakmak!

    Yolculuğunuzun başlangıç ve bitiş notkalarını seçtikten sonra "Bul"'a tıklayarak o noktalara en yakın hareket eden otobüs hatlarını bulabilirsiniz. Yol Tarifi, belirlediğiniz noktalar arasında hareket eden belediye otobüslerini listeler. "Giden Otobüsler" ya da "Otobüs Saatleri" kısımlarında listelenen otobüslerden dilediğize tıklayarak o otobüsün hareket güzergahını ve otobüs kalkış saatlerini görebilirsiniz. Otobüs saatlerinin yanı sıra, otobüsün geçtiği durakların sayfalarında o durağa yakın önemli yerleri bulabilirsiniz.

    Yol Tarifi'ne kayıtlı şehirlerde belediye otobüsleri ile bir yere nasıl gideceğinizi bulmak için Yol Tarifi'nin "Oraya Nasıl Giderim?" uygulamasını kullanın. "Oraya Nasıl Giderim?" uygulaması şimdilik İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Kayseri şehirleri için çalışmaktadır.

    haberler.com



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.