|   | 
  • VEFAT EDEN POLİS MEMURU MUSTAFA SÜNBÜL İÇİN EMNİYETTE TÖREN


     VEFAT EDEN POLİS MEMURU MUSTAFA SÜNBÜL İÇİN EMNİYETTE TÖREN
    EMNİYET MÜDÜRÜ MUSTAFA AYDIN: - ?POLİS MEMURU MUSTAFA SÜNBÜL?Ü RÜYAMDA GÖRDÜM, 'SADE BİR TÖREN YAPIN' DEDİ?

      Kayseri?de, 4 yıldır kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden polis memuru Mustafa Sünbül için Emniyet Müdürlüğü önünde tören düzenlendi. 
    Düzenlenen törene, Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, hayatını kaybeden Mustafa Sünbül?ün eşi Emine Sünbül, oğulları Muhammet Sünbül ile Hasan Hüseyin Sünbül ve çok sayıda polis katıldı. Hayatını kaybeden polis memuru Mustafa Sünbül?ün eşi Emine Sünbül ile yakınları tabutun başında gözyaşı döktü. 
    Törende konuşan Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, ?Esasında ben bugün kaybımızı belki burada çok behis olacak ama rüyamda gördüm. 'Çok sade bir tören yapın' dedi. Kaybımız yakalanmış olduğu 4 yıllık rahatsızlığı neticesinde hayatını kaybetti. 42 yaşında meslektaşımızı kaybettik. Türk polis teşkilatı onurlu bir teşkilattır, cefekar bir teşkilattır. Canı pahasına görevini yaparken her türlü fedakarlığa katlanan bir teşkilattır. Meslek hayatına girdiği tarihten bugüne kadar kaç kişinin yüzünü güldürdü, kaç ağlayan gözlerin göz yaşını durdurdu, kaç kişiyi zahmetten kurtardı, bunu çok fazla bilemiyoruz. Bizi onu sizlerin takdiri ve hakkındaki güzel düşüncelerimizle meslektaşımızı gönüllerimizden çıkan sevgiyle Allah'ın rahmetine tevcih ediyoruz? diye konuştu.
    Yapılan törenin ardından polis memuru Mustafa Sünbül toprağa verilmek üzere memleketi Yozgat'ın Çekerek ilçesine götürüldü.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.