|   | 
  • 112 Personeline Tehdit Ve Hakarete 1 Yıl 7 Ay Hapis


    112 Personeline Tehdit Ve Hakarete 1 Yıl 7 Ay Hapis
    Kayseri'de 112 ambulansına çarpan ve 112 personeline tehdit ve hakarette bulunan bir kişi, yapılan yargılama sonrasında 1 yıl 7 ay hapis cezasına çarptırıldı.

    Temmuz 2013 yılında Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden 6 nolu istasyona dönüş yapan 112 ambulansına çarpan İ.A.'nın 112 personeline karşı tehdit ve hakarette bulunduğu öğrenildi. 112 personelinin yaptığı şikayet sonrasında Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından şüpheli İ.A. hakkında, 'Hakaret ve Tehdit' suçlarından soruşturma açıldı ve hakkında kamu davası açıldı.
    Kayseri 7. Sulh Ceza Mahkemesi'nde yapılan yargılama sonrasında sanık İ.A.'ya görevli kamu personeline hakaret etmesinden dolayı 1 yıl 2 ay 17 gün hapis cezası, 112 personelini tehdit nedeniyle de 5 ay hapis cezası verildi.
    Cezalar mahkeme tarafından ertelenmedi ve hükmün açıklanmasının geri bırakılması kararı da verilmedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.