|   | 
  • 195 KÖY İLE BAĞLANTI KESİLDİ


    195 KÖY İLE BAĞLANTI KESİLDİ
    Kayseri il genelinde kar nedeniyle 195 köy yolunun kapalı olduğu açıklandı.



    Kayseri il genelinde kar nedeniyle 195 köy yolunun kapalı olduğu açıklandı. Tipi ve sürgün nedeniyle anlık değişen şehirler arası yollarda ise şimdilik kapalı yol bulunmuyor.
     


    Kayseri?de kar yağışı aralıklarla devam ediyor. Etkili olan kar yağışı özellikle ulaşımı aksatıyor. Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı'ndan alınan bilgiye göre, sabah 09.00 itibariyle il genelinde 195 köy yolunun merkezlerle bağlantısı kesik olduğu belirlendi. Pınarbaşı (88), Sarız (36), Tomarza (26) ve Bünyan (15) ilçelerinde kapalı köy yolu yoğunluk gösteriyor. Büyükşehir Belediye ekipleri, köy yollarını açmak için yoğun çaba harcıyor. Ancak karın devamlı yağması ve etkili olan tipi nedeniyle açılan yolların tekrar kapandığı belirtildi. 

    Valilik yetkililerinden alınan bilgiye göre de saat 10.30 itibariyle ulaşıma kapalı şehirler arası yol olmadığı belirtildi. Ancak tipi ve sürgün nedeniyle yollardaki durum anlık değişebiliyor. Sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyaran yetkililer, zorunlu olmadıkça trafiğe çıkılmaması tavsiyesinde bulundu. 

    Meteorolojik verilere göre Kayseri?de kar yağışı bugün de devam edecek. Kar, yerini yarından itibaren soğuk havaya bırakacak. Sıcaklığın eksi 20 dereceye kadar düşeceği tahmin ediliyor. Soğuk havanın pazartesi gününe kadar devam etmesi bekleniyor.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.