|   | 
  • 2024 Araç Muayene Ücretleri Belli Oldu


    2024 Araç Muayene Ücretleri Belli Oldu
    Araç sahipleri ve sürücüler, 2024 yılına bir dizi zam haberiyle giriş yaptı. Trafik cezalarının ardından şimdi de 2024 araç muayene ücretlerine zam geldi.

    Binek otomobillerin iki yılda bir, ticari araçların ise her yıl yaptırmak zorunda olduğu araç muayene ücretleri ve egzoz muayenesi artış gösterdi.
     
    Akaryakıt, MTV (Motorlu Taşıtlar Vergisi), sigorta ve kasko gibi masrafların ardından araç muayene ücretlerine yapılan zam, araç sahiplerini düşündürüyor. Binek otomobillerin iki yılda bir, ticari araçların ise her yıl yaptırmak zorunda olduğu araç muayene ücretleri yüzde 58 oranında zamlandı. Egzoz muayenesi de dahil olmak üzere 2024 ücreti, 2 bin TL sınırını aştı. Bu, son iki yılda gelen yüzde 260'lık bir zam oranını temsil ediyor.
     
    Hürriyet'in haberine göre, asgari ücretli, özel sektör çalışanları, memurlar ve emekliler, yeni yılda alacakları zamlı maaşlarının yanı sıra araç muayene ücretlerindeki artışları da takip ediyorlar.
     
    2024'ün en düşük araç muayene ücretleri şu şekildedir:
     
    · Traktör (Römorklu, Römorksuz), Motosiklet ve Motorlu Bisiklet: 927,60 TL
     
    · Otomobil, Minibüs, Kamyonet, Özel Amaçlı Taşıt, Arazi Taşıtı, Römork ve Yarı Römork: 1.821,60 TL
     
    · Otobüs, Kamyon, Çekici ve Tanker: 2.462,40 TL



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.