|   | 
  • İYİ Parti'nin İBB Başkan Adayı Kim?


    İYİ Parti'nin İBB Başkan Adayı Kim?
    Meral Akşener, İyi Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayını Buğra Kavuncu olarak açıkladı.

    İYİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Satuk Buğra Kavuncu, "Çok yoğun olarak bir hazırlık çalışmamız olacak" dedi.
     
     
    İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Meclisteki grup toplantısında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayının Mehmet Satuk Buğra Kavuncu olduğunu açıkladı. Grup toplantısının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kavuncu, "İstanbul, İstanbullular için hayırlı olsun. Ben buradan İstanbul’a geçeceğim. Çok yoğun olarak bir hazırlık çalışmamız olacak. İstanbul’la ilgili hayallerimizi, projelerimizi, nasıl bir İstanbul istediğimizi, İstanbul’a neleri vadettiğimizi, İstanbul’u neden bizim çok daha iyi yöneteceğimizi seçmenlerimize anlatacağız" diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.