Kayseri’de terör örgütü FETÖ/PDY’nin gizli haberleşme programı Bylock’u kullandıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 9 kişiden 8’i çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Kayseri’de Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından FETÖ/PDY terör örgütünün gizli haberleşme programı olan Bylock programını kullandığı belirlenen 17 kişi yakalanarak gözaltına alınmıştı.
Daha önce adliyeye sevk edilen 8 zanlıdan 2’si tutuklanmıştı.
Dün aralarında PKK sempatizanı olan Baylock zanlısının da bulunduğu 9 kişi işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Zanlılardan Y.K. savcılık tarafından serbest bırakılırken, Y.B., D.Ş., M.A.Ö., S.Ç., H.K., Ö.Ş., H.İ.T. ve B.G. tutuklanarak cezaevine gönderildi.





















YORUMLAR
YORUM YAP!
Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.