|   | 
  • ABDULLAH GÜL KAYSERİ?DE OKUL AÇILIŞINA KATILDI


    ABDULLAH GÜL KAYSERİ?DE OKUL AÇILIŞINA KATILDI
    Bir dizi açılış ve ziyaretlerde bulunmak için Kayseri?ye gelen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Osman Ulubaş Anadolu Lisesi?nin açılışına katıldı.

     Hayırsever Osman Ulubaş tarafından yaptırılan Osman Ulubaş Anadolu Lisesi?nin açılış törenine Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, davetliler, veliler ve öğrenciler katıldı. Okulun açılış törenine katılmak için tören alanına gelen Cumhurbaşkanı Gül, tören alanında bulunan vatandaşları selamladı ve kendisi için ayrılan koltuğa oturdu.
    Törende bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Gül, ?Bütün aile arkanızda olmasa bu kadar gönül rahatlılığı ile bu işleri yapamazdınız. Kayseri?ye her geldiğimde gördüklerimden gurur duyuyorum. Böyle bir ilden gurur duyulur. Hepinize çok şükran dolu duygularımı iletiyorum. Bu okuldan vatanı ve milleti için çalışan öğrencilerin yetişmesini temenni ediyorum? dedi. 
    Konuşmaların ardından Cumhurbaşkanı Gül ve beraberindekiler okulun açılışını yaptı. Gül, daha sonra okulu gezerek, okul hakkında bilgi aldı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.