|   | 
  • Adalet Bakanı Bozdağ?dan Kayseri Şeker Boğazlıyan Entegre Tesisine Bay


    Adalet Bakanı Bozdağ?dan Kayseri Şeker Boğazlıyan Entegre Tesisine Bay
    Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Kayseri Şeker Boğazlıyan Entegre Tesisine bayram ziyaretinde bulundu.Kayseri Şeker Boğazlıyan Entegre Tesisine yapılan ziyarete Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Yozgat Milletvekilleri Ertuğrul Soysal, Yusuf Başer ve Boğazlıyan...

    Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Kayseri Şeker Boğazlıyan Entegre Tesisine bayram ziyaretinde bulundu.
    Kayseri Şeker Boğazlıyan Entegre Tesisine yapılan ziyarete Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Yozgat Milletvekilleri Ertuğrul Soysal, Yusuf Başer ve Boğazlıyan Kaymakamı Ahmet Dilsiz, AK Parti Yozgat İl Başkanı Harun Lekesiz, Belediye Başkanı Hamdi Erdal, AK Parti İlçe Başkanı Hamza Kaya katıldı. Katılımcıları Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Yönetim Kurulu üyeleri ve Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdürü Levent Benli karşıladı.
    Adalet Bakanı onuruna Kayseri Şeker Boğazlıyan entegre tesislerinde verilen öğle yemeği esnasında şeker sektörü ve Kayseri Şeker?in son 3 yıldaki başarısı hakkında Başkan Hüseyin Akay tarafından bilgilendirme yapıldı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.