|   | 
  • Adnan Kaşıkçı Hayatını Kaybetti


    Adnan Kaşıkçı Hayatını Kaybetti
    Suudi iş adamı Adnan Kaşıkçı, Londra'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

     Suudi iş adamı Adnan Kaşıkçı, Londra'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 
    Suudi iş adamı Adnan Kaşıkçı, Londra'da parkinson tedavisi gördüğü hastanede 82 yaşında hayatını kaybetti. Kaşıkçı, 1970- 1980'li yıllarda silah ticaretiyle uğraşarak dünyanın sayılı zenginleri arasına girmişti. Kaşıkçı, iş adamı kişiliğinin yanı sıra magazin dünyasının önemli yüzlerinden biri olmuştu. Kaşıkçı'nın sahip olduğu 86 metre uzunluğundaki yatı da bir zamanlar gündeme bomba gibi düşmüştü. Kaşıkçı, ilerleyen günlerde "Nabila" isimli yatını Brunei Sultanına satmış, ABD Başkanı Donald Trump da daha sonra Brunei Sultanından yatı satın almıştı. Kaşıkçı, aynı zamanda 1997 yılında trafik kazasında Prenses Diana ile birlikte hayatını kaybeden Dodi Fayed’in de dayısıydı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.