|   | 
  • AİLE AKADEMİSİ EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR


    AİLE AKADEMİSİ EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR
    Kayseri Büyükşehir Belediyesi çatısı altında çalışmalarını sürdüren 'Huzur Çınarı Sosyal Sorumluluk Projesi' aile müessesesinin devamı için yaptığı çalışmalarla dikkat çekiyor.

     Huzur Çınarı bünyesinde yürütülen 'Aile Akademisi Programı' ailelerde mutluluğun tesisi ve devamı için çalışmalarına her geçen gün yenilerini ekliyor. Büyükşehir Belediyesi ile Kocasinan Belediyesi arasında yapılan protokol çerçevesinde nikah salonunda oluşturulan stantlarda evlenmek için başvuran çiftlere Aile Akademisi Programı'nın tanıtımı yapılarak, çiftler programa dahil ediliyor.
    Başbakan tarafından ödüllendirilen Huzur Çınarı Projesi'nin Aile Akademisi Programı hakkında bilgi veren Proje Müdürü Serkan Kaya yaptığı açıklamada "Son yıllarda boşanma oranlarındaki artışlar üzerine Büyükşehir Belediye Başkanımızın bize verdiği talimat doğrultusunda Huzur Çınarı Aile Akademisi'ni hayata geçirdik ve Kayseri halkının hizmetine sunduk. Bu kapsamda bireylere ve evli çiftlere uzman danışmanlar vasıtasıyla eğitimler vermekteyiz" dedi.
    -HUZURLU AİLELER İÇİN
    12 saatlik Aile Akademisi Programı'na katılan gençler; ailenin önemi, eş olma bilinci, sorun çözme yetisi, iletişim becerisi gibi temel konularda bilgilendirilmek suretiyle evlilik hayatına hazırlarken, evli olan çiftlere ise, evlilik sürecini yönetme, evlilikte kriz yönetimi, çocuk eğitimi, anne- baba rollerinin önemi, yakın akraba ilişkileri gibi konularda eğitimler verilerek aile birlikteliğini huzur içinde sürdürmelerine yardımcı olunuyor.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.