|   | 
  • AK KADINLAR ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADI


    AK KADINLAR ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADI
    AK Parti İl ve İlçe Kadın Kolları tarafından Anneler Günü, için kutlama programı düzenlendi.

     İl Başkanlığı Toplantı Salonu'nda düzenlenen programa, AK Parti Milletvekilleri Ahmet Öksüzkaya, İsmail Tamer, İl Kadın Kolları Başkanı Venhar Pakırdaşı, AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel'in Eşi Hatice Karayel, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin Eşi Neşe Özhaseki, AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz'in Eşi Tuba Dengiz, kadın meclis üyeleri ile il ve ilçe kadın kolları üyeleri katıldı.
    Programda ilk olarak ebediyete intikal eden tüm anneler için Yasin-i Şerif okutularak, dualar edildi.
    Yapılan duanın ardından konuşan, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, anneliğin kutsal bir olay olduğunu belirterek, " AK Parti Kadın Kolları, her zaman olduğu gibi, bu günde güzel bir organizasyonun altına imza atmıştır. Onları bu başarılarından dolayı tebrik ederken, onların nezdinde tüm annelerin, Anneler Günü'nü kutluyorum. Ayrıca, ebediyete intikal eden annelere de Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.
    AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya da, annelerin sadece bir değil, 365 gün hatırlanması gerektiğini ifade ederek şunları söyledi:
    "Annelerimiz cenneti ayakları altında olan varlıklardır. Onlar bizler açısından çok kutsal bir varlıklardır. O açıdan annelerimize ayrı bir değer veririz. Annelerimiz bizlerin dünyaya gelmemizdeki sebebi vesilelerdir. AK Parti Kadın Kollarını hazırladıkları bu programdan dolayı tebrik ediyorum."
    Konuşmaların ardından, kadın kolları tarafından hazırlanan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, milletvekilleri ve belediye başkanlarının annelerinin yer aldığı slayt gösterisi sırasında duygulu anlar yaşandı. Programa katılanlara, İl ve ilçe kadın kolları tarafından hediyeler verildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.