|   | 
  • AK Parti bayrak dağıttı


    AK Parti bayrak dağıttı
    AK Parti Kayseri İl Başkanlığı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla öğrencilere ve vatandaşlara Türk Bayrağı dağıttı.

     AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Sosyal İşler Başkanlığı faaliyetleri kapsamında, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çeşitli bölgelerde Türk Bayrağı dağıtıldı. 

    'Her Elde Bir Bayrak Dalgalansın' sloganıyla yola çıkan AK Parti Sosyal İşler Başkanlığı, mahallelerdeki esnaflara ve çocuklara 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle yüzlerce Türk Bayrağı hediye etti. AK Parti İl Kadın Kolları Sosyal İşler Başkanlığı üyeleri, Küçük Mustafa Mahallesi'nde, Melikgazi İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Sosyal İşler Başkanlığı üyeleri de, Eskişehir Bağları mevkiinde çocuklara ve esnafa Türk Bayrağı ağıttı. 

    AK Parti İl Teşkilatı, Kocasinan ve Talas İlçe Teşkilatı'nın da çeşitli bölgelerde bayrak dağıtımına devam edeceği belirtildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.