|   | 
  • AK Parti Kadın Kolları Kongre Sürecini Başlattı


    AK Parti Kadın Kolları Kongre Sürecini Başlattı
    AK Parti Kayseri İl Kadın Kolları Başkanlığı, ilçe kadın kolları başkanlıklarında kongre sürecini başlattı.



    AK Parti Kayseri İl Kadın Kolları Başkanlığı, ilçe kadın kolları başkanlıklarında kongre sürecini başlattı. 

    AK Parti Kayseri İl Kadın Kolları Başkanı Sevilay İlkentapar, kongre süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu. Kongre sürecini başlattıklarını söyleyen İl Kadın Kolları Başkanı İlkentapar, 2023 hedeflerini gerçekleştirmek için, yeni kadrolarını seçtiklerini ve büyük Türkiye hedefinin temellerini teşkilat olarak hep birlikte atacaklarını söyledi.
    AK Parti kadın kolları teşkilatlarının 4 milyon üyesiyle dünyanın en büyük kadın örgütlerinden birisi olduğuna ifade eden İlkentapar, şunları söyledi:
    "AK Parti'nin önümüzdeki hedefi, 2015 seçimlerinden başarıyla çıkmak, milletimize söz verdiğimiz gibi 2023 Türkiye'sine istikrarla, huzurla, gelişmeyle ve selametle ulaşmaktır. Milletimizin bizden beklentisi budur. Partimizin başarısının arkasındaki en önemli güç, hiç kuşkusuz kadınlarımızdır. Kadın kolları teşkilatımız fedakar, gayretli, istekli ve güler yüzlü çalışmaları ile AK Partinin başarısında her daim öncü güç olmuştur. Biz, siyasetin bir takım oyunu olduğunun bilincindeyiz. Biz, birbirimizle değil, takımımızın başarısı için mücadele ediyoruz. Kadın kolları olarak yapacağımız 4. olağan kongremizden daha da güçlenerek çıkacağız. Birlik ve beraberlik anlayışımızın kongrelerden çıkaracağı enerji ile mili iradeyi hakim kılmaya devam edeceğiz."
    Basın toplantısına, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Filiz Ertürk, Melikgazi İlçe Kadın Kolları Başkanı Selma Kocaoğlu, Kocasinan İlçe Kadın Kolları Başkanı Şebnem Zehra Alkılıç ve Talas İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Timuçin ile kadın kolları yönetim kurulu üyeleri de katıldı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.