|   | 
  • AKANSU?DA SANAT GECESİ COŞKUSU


    AKANSU?DA SANAT GECESİ COŞKUSU
    Kayseri Özel Yılmaz Akansu İlkokul ve Ortaokul öğrencileri bir dönem boyunca sosyal kulüplerde kazandıkları sanat eğitimlerini velilerin katılımıyla düzenlenen Kültür ve Sanat gecesinde yeteneklerini sergilediler.


                               


    Kayseri Özel Yılmaz Akansu İlkokul ve Ortaokul öğrencileri bir dönem boyunca sosyal kulüplerde kazandıkları sanat eğitimlerini velilerin katılımıyla düzenlenen Kültür ve Sanat gecesinde yeteneklerini sergilediler.

    Programın açış konuşmasını yapan Okul Müdürü Erdal Öğülmüş ? ?Her öğrencimiz bir cevherdir.?  felsefesi ile öğrencilerimizin yeteneklerini keşfetmek ve ortaya çıkarmak için yetenek temelli eğitim çalışmalarımızı devam ettirmekteyiz. Böylelikle öğrencilerimizin eğilim ve yeteneklerine göre onlara rehberlik ederken, evlatlarımızın geleceğe en güzel şekilde hazırlamanın gayreti içindeyiz. Hepimiz biliyoruz ki iyi bir eğitim, evlatlarımıza verebileceğimiz en mükemmel hediyedir. Evlatlarımızın akademik başarıları ve iyi bir insan olarak yetişmesi yanında en temel amaçlarımızdan biri de sosyal bireyler olmasıdır. ?Yetenek Temelli Eğitim ve Sosyal Okul? felsefesi ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gerçekleştirilen sanat gecesi de bunun bir göstergesidir. Gecede emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize ve desteklerini esirgemeyen velilerimize teşekkür ederim.? dedi.

    Akansu Mehteran Takımının coşkulu marşlarıyla başlayan Kültür Sanat Gecesi çocuk koro grubu söylediği şarkılarla büyük alkış alırken, 2.ve 3.sınıflardan oluşan okulun minik keman ekibinin ortaya koyduğu canlı performans ve 4.5.6.  sınıflardan oluşan okul keman grubu izleyicilerden tam not aldı. 4. ve 5. sınıflardan oluşan okul tasavvuf korosu ve semazenlerin semazen gösterisi ise programa renk kattı. 6. ve 7. sınıflardan oluşan Okul gitar ekibinin gösterileriyle ve 5.ve 6.sınıflardan oluşan bağlama okul bağlama ekibi ile devam etti. 

    Programa katılan okul velileri, ?Güzel bir akşam geçirdik. Evlatlarımızın her anlamda gelişimine büyük katkı sağlayan okul idarecilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.'' dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.