|   | 
  • Alanyaspor'da Tekke dönemi


    Alanyaspor'da Tekke dönemi
    Corendon Alanyaspor, Teknik Direktör Fatih Tekke ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

    Alanyaspor tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, “Geçtiğimiz günlerde hoca ayrılığı olmuştu. Transfer komitesindeki arkadaşlarımızla çalışmalarımızı sürdürdük. Bugün itibarıyla Fatih Tekke hocamızla anlaşmış bulunmaktayız. Fatih hocamı anlatmaya gerek yok. Geçmişte de keyifle izlediğimiz bir futbolcuydu. İnşallah bundan sonraki süreçte de teknik direktör olarak Corendon Alanyaspor’umuzda başarılı olacaktır. Hem camiamıza hem de hocamıza hayırlı olsun” dedi.

    "Taraftarlarımız bize güvensin"
    Teknik direktör Fatih Tekke ise, “Öncelikle sayın başkanımıza ve yönetim kurulundaki abilerimize teşekkür ederim. Alanya’ya dün gece geldim. Özellikle bugün sevgi ve güven dolu bir ortam içerisinde sohbet ettik. Kısa sürede de mutabık kaldık. Burada olmamızın sebebi var. Alanyaspor takımının geleceği ile ilgili yapabileceğimiz çok şey olduğunu düşünüyorum. Öncelikle bulunduğu tehlikeli bölgeden uzaklaşıp, normalleşip, sonrasında oyun gücüyle birlikte üst sıralara oynayabilmeyi hedefliyoruz. Tabi ki kolay değil ancak şu ana kadar bizim hiç kolay işimiz olmadı. Bu sevgiye ve ilgiye, başkanımızın ve yönetim kurulumuzun güvenine karşılık verebilmek için çok çalışacağız. Tekrar hayırlı olsun. Önümüzdeki iki maça bir plan içerisinde hazırlanmamız gerekiyor. Taraftarlarımız bize güvensin. Temkinli bir şekilde puanlar alarak sonrasında oyun kimliğimizi gösterebilmek istiyoruz. diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.