|   | 
  • Alparslan Türkeş'e Taziye Dilekleri


    Alparslan Türkeş'e Taziye Dilekleri
    Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Mete Eke yaptığı yazılı açıklamada, "Türk milliyetçiliği davasının ve ülkücü hareketin lideri, partimizin kurucu genel başkanı merhum Alparslan Türkeş?in aramızdan ayrılışının 17. yılını şükran ve minnetle anıyoruz" dedi.


    MHP İl Başkanı Mete Eke yaptığı yazılı açıklamada, "Bize bıraktığı fikirlerini ve partimizi her zaman olduğu gibi bu günde Türk milletine eksiksiz bir şekilde, aldatıp kandırmadan iktidara gelme yönünde azmimiz ve gayretimiz devam etmektedir. Yarın Saat 10.00 da kabri başında Kayseri teşkilatı olarak onlarca otobüsle katılıp dualar eşliğinde bir kez daha yad edeceğiz. Bu vesile ile merhum Başbuğumuza Allah'tan Rahmet diliyor, mekanı cennet olsun diyorum" ifadelerini kullandı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.