|   | 
  • Andrea Pirlo: “Bu galibiyet bize moral verebilirdi"


    Andrea Pirlo: “Bu galibiyet bize moral verebilirdi
    Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo, “Bu galibiyet bize moral verebilirdi. Yükselen performansımızın devamını sağlayabilirdik ama bunu başaramadık" dedi.

    Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında Fatih Karagümrük, Atatürk Olimpiyat Stadı’nda karşılaştığı Konyaspor ile 3-3 berabere kaldı. Müsabakanın ardından Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo basın toplantısında açıklamalarda bulundu. İyi bir müsabakadan istedikleri sonucu çıkartamadıklarını ifade eden Pirlo, “İyi bir maç çıkarttık ama maalesef sonuç gelmedi. 2-0 öne geçtik. İyi bir ilk yarı sonrasında 2-2’ye gelen bir maç. Sonra da 3-2’yi bulduk kendi lehimize çevirdik ama sonra daha konsantre olmamız lazımdı, yumuşak kaldık. Orta sahada kaptırdığımız topta golü yedik. Bu galibiyet moral verebilirdi. Yükselen performansımızın devamını sağlayabilirdik ama bunu başaramadık” diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.