|   | 
  • ANNE GÖZÜYLE YARDIM


    ANNE GÖZÜYLE YARDIM
    Kayseri'nin başarılı okullarından Özel İstikbal Ortaokulu anneler için resim yarışması düzenledi.

     

    Kayseri'nin başarılı okullarından Özel İstikbal Ortaokulu anneler için  resim yarışması düzenledi.

    "Veren el alan elden üstündür." temalı resim yarışması yoğun bir katılımla gerçekleşti. Oldukça heyecanlı geçen yarışmada anneler marifetlerini sergilediler.

    Özel İstikbal Ortaokulu Görsel Sanatlar öğretmeni Hilal KAPDAN "Yapılan çalışmayla annelerimizi sosyal hayatın içine dahil etmeyi, öğrenci-okul-veli diyaloğunu geliştirmeyi ve annelerimizin çok değerli düşüncelerini resim olarak ifade etmelerini  amaçladık."dedi. Okul Müdürü Şuayip KARATAŞ ise Kılıçaslan Eğitim Kurumları olarak velileri eğitim içerisine her zaman katmayı düşündüklerini belirtip, annelere yönelik resim faaliyetinin son derece önemli olduğunu söyleyerek faaliyeti düzenleyen görsel sanatlar zümresine,  emeği geçen velilere ve öğretmenlere teşekkür etti.

    Dereceye giren yarışmacılara plaket ve madalya takdim edilirken tüm katılımcı annelere günün hatırası olarak katılım madalyası verildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.