|   | 
  • ANNELER YARIŞTI, MİNİKLER KOMŞULARA AŞURE DAĞITTI


    ANNELER YARIŞTI, MİNİKLER KOMŞULARA AŞURE DAĞITTI
    Kılıçaslan Eğitim Kurumlar bünyesinde yer alan Miraboğlu Çocuk Akademisi?nde "Aşure Şenliği" düzenlendi.

     Kılıçaslan Eğitim Kurumlar bünyesinde yer alan Miraboğlu Çocuk Akademisi?nde "Aşure Şenliği" düzenlendi. Şenliğe katılan anneler, en güzel aşure yarışmasında dereceye girebilmek için heyecan yaşarken; minik öğrenciler de okulun etrafındaki komşuların kapılarını çalarak aşure dağıttı.

     

    Muharrem Ayı etkinlikleri çerçevesinde Miraboğlu Çocuk Akademisi'nde bir dizi etkinlik gerçekleştirildi. Minik öğrenciler paylaşmanın mutluluğunu yaşamak adına okulun çevresinde bulunan evlere aşure ikramı yaparken; anneler de birbirinden renkli ve lezzetli aşurelerle jüri önünde kıyasıya yarıştı.

     

    Miraboğlu Çocuk Akademisi Müdiresi Ayşe Nur Uslu:" Muharrem Ayının bereketinden istifade edebilmek ve yavrularımıza paylaşmayı öğretebilmek amacıyla düzenlediğimiz etkinlikte yanımızda bulunan ve faaliyetimize katkı sağlayan bütün annelerimize teşekkür ediyoruz, yarışma aslında işin bahanesi, önemli olan kaynaşmak ve paylaşmak, miniklerimizin komşu ziyaretleri de oldukça renkli anlara sahne oldu, ev sahipleri karşılarında öğrencilerimizi görünce şaşkınlıklarını gizleyemediler. " şeklinde konuştu.

     

    Katılan bütün annelere katılım ve başarı sertifikalarının verildiği yarışmada, velilerden Suna Daşdemir birinci,Tuğçe İlgü ikinci Seher Zorlu da üçüncü oldu.Dereceye giren annelere çeşitli hediyeler verildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.