|   | 
  • ARANAN ŞAHIS ÖLÜ BULUNDU


    ARANAN ŞAHIS ÖLÜ BULUNDU
    (İHA) - Kayseri'nin Kocasinan ilçesindeki sulama kanalı içinde, yakınları tarafından kayıp ihbarı yapılan kişinin cesedi bulundu.

     Alınan bilgilere göre, bir ihbarı değerlendiren Jandarma ekipleri, Kocasinan ilçesi Güneşli Mahallesi Tekağaç mevkisindeki sulama kanalı içerisinde bir erkek cesedi buldu.
    Olay ile ilgili C.Savcılığına bilgi verilirken, Kayseri İl Jandarma Komutanlığı Olay Yeri İnceleme ekiplerinin olay yerinde ve ceset üzerinde yaptıkları aramada, maktul S.S.'nin üzerinde TMO çiftçi tanıtım kartının olduğu belirlendi. S.S. için yakınları tarafından kayıp ihbarı yapıldığı ve 'kayıp şahıs' olarak Jandarma tarafından arandığı kaydedildi.
    S.S'nin cenazesi, otopsi için Kayseri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Burada yapılan otopsi sonucunda şahsın herhangi bir şüpheli durumunun olmadığı ve eceli ile öldüğü tespit edildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.