|   | 
  • Balık Sezonu Bereketli Başladı


    Balık Sezonu Bereketli Başladı
    Yeni balık sezonu ile birlikte tezgahları süsleyen balık çeşitleri hem esnafı hem de vatandaşı sevindirdi.

     Kayseri?deki balıkçı esnafının bulunduğu Sivas Caddesi, hareketli günlerini yaşıyor. Cadde üstündeki balık satış yerleri ve balık restoranları öğle ile akşam saatlerinde vatandaşların akınına uğruyor. Şehrin en eski balık satıcılarından İstanbul Balıkçılık ve Su Ürünleri Yönetim Kurulu Başkanı Güntaç Kurt, balık sezonunun başlamasının ardından balık çeşitliliğinde ve satışlarında gözle görülür bir artış yaşandığını söyledi. 

    Kurt, ?Balık çeşitliliğinde ve miktarındaki bereketlilik tezgahlarımıza ve satışlarımıza yansıyor. Biz de vatandaşımıza her keseye uygun fiyatta balığı sunmaya çalışıyoruz. Balık seven vatandaşlarımız çeşidine göre 5-6 TL'ye doyurucu şekilde ekmek arası balık tüketebilirken, 12.5-15 TL'ye de istediği balığı tabakta servis alarak yanında salatası ile birlikte tüketebiliyor.? dedi. 

    İstanbul Balıkçısı Izgara Ustası Alim Çetin ise balıktaki bereketliliğe paralel olarak balık tüketiminin giderek artış gösterdiğini vurguladı. Çetin, ekmek arası balık fiyatlarının daha ekonomik ve her bütçeye uygun olmasının balığa olan ilgiyi bir kat daha artırdığının altını çizdi. İstanbul Balıkçısı, haftanın 7 günü gece yarısına kadar hizmet veriyor.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.