|   | 
  • BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ ÇALIŞANLARA LALE HEDİYE ETTİ


    BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ ÇALIŞANLARA LALE HEDİYE ETTİ
    (İHA) - Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, belediye hizmet binasında görev yapan çalışanlara birer lale çiçeği hediye etti.

     Baharın gelişi ile Melikgazi?nin çiçek açacağını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, belediye hizmetinde çalışanların fedakâr ve özverili çalışmalarının büyük katkısı olduğunu, çünkü örnek ve referans belediye olma özelliğinin, önce çalışanların işini sevmesi ve özveri ile yapmasından kaynaklandığını söyledi.
    İlk etapta çalışanlara lale çiçeği verildiğini ve mevsimlik çiçekler geldiğinde kendilerine bunlardan da verileceğini kaydeden Başkan Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:
    ?Belediye çalışanlarımıza baharın gelmesi ile hem işyerlerinde hem de isterlerse evlerinde yetiştirebilecekleri lale çiçeği hediye ettik. Özellikle bayan çalışanlar büyük ilgi gösterdi. Amacımız personeli motive etmek ve çalışma şevklerini artırmaktadır. Bilindiği gibi belediye olarak her vesile de bölge halkımıza çiçek hediye ediyoruz. Vergisini ödeyene, muhtarlara, pil getirenlere, açılışlarda mevsimlik çiçek hediye ediyoruz. Bu vesile ile bugün de çalışanlarımıza hediye ettik?



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.