|   | 
  • Başkan Ekici Ak Parti İlçe Teşkilatına Teşekkür Etti


    Başkan Ekici Ak Parti İlçe Teşkilatına Teşekkür Etti
    Hacılar Belediye Başkanı Dr. Doğan Ekici, 30 Mart Yerel Seçimleri'nde gece gündüz demeden çalışmalara katılan AK Parti Hacılar İlçe teşkilatına düzenlenen programla teşekkür etti.30 Mart Yerel Seçimlerinin ardından yüzde 61 oranıyla...

    Hacılar Belediye Başkanı Dr. Doğan Ekici, 30 Mart Yerel Seçimleri'nde gece gündüz demeden çalışmalara katılan AK Parti Hacılar İlçe teşkilatına düzenlenen programla teşekkür etti.
    30 Mart Yerel Seçimlerinin ardından yüzde 61 oranıyla Hacılar Belediye Başkanlığına seçilen Dr. Doğan Ekici, AK Parti ilçe teşkilatına yemekli toplantı ile teşekkür etti. Hacılar Belediyesi Keklik Tepesi Sosyal tesislerinde gerçekleştirilen programa, Hacılar Belediye Başkanı Dr. Doğan Ekici, Hacılar Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Özdoğan, AK Parti İlçe Başkanı Hüdai Barut, Belediye Meclis üyeleri, İlçe Kadın Kolları ve İlçe Gençlik Kolları üyeleri katıldı.
    Programda bir konuşma yapan AK Parti İlçe Başkanı Hüdai Barut, başta Hacılar Belediye Başkanı Dr. Doğan Ekici ve tüm ilçe teşkilatına çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Barut, "Bizler başkanımızı seviyoruz. Genel itibariyle edindiğimiz intiba sonuçtan memnunlar. Doğan başkanımız sempatik, sevecen, Hacılar içinde tuttuğunu koparacak bir arkadaşımız ve bizlerde ona inanıyoruz. Başkanımızın parti büyüklerimizle olan iyi diyalogları Hacılarımız için büyük bir kazanç olacak yansıyacaktır. Çalışmalarımıza değdi çokta iyi bir sonuç aldık. Başarı çalışmayla oluyor, çalışma olmadan başarı olmuyor." dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.