|   | 
  • BAŞKAN YILDIRIM'DAN TALAS İLÇE EMNİYETİNE ZİYARET


    BAŞKAN YILDIRIM'DAN TALAS İLÇE EMNİYETİNE ZİYARET
    (İHA) - Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 168. yıl dönümü ve polis haftası nedeniyle İlçe Emniyet Müdürü Hakan Nazım Birol'u ziyaret etti.

     Yeni emniyet binasında gerçekleşen ziyarete Başkan Yıldırım'ın yanı sıra başkan yardımcıları ve birim müdürleri de katıldı. Yeni binanın modern ve kullanışlı olduğunu belirten Başkan Yıldırım, hayırlı olmasını dileyerek, "Hamd olsun bu bina devletimizin imkanlarının ne düzeye geldiğinin göstergesidir" dedi. Bütün kurumlar olarak ortak amacın ülkenin kalkınması olduğunu belirten Başkan Yıldırım, "Devletimiz, hükümetimiz, yerel yönetimler olan belediyelerimiz, hep birlikte ülkemiz nasıl kalkınır, ortak derdimiz bu. Emniyetimiz daha önce 2,5 odada hizmet verirken, bugün 5 katlı ve modern bir binada görev yapıyor. Bu da doğal olarak hizmete yani vatandaşa yansıyor. Bu durumdan da insanlar mutlu oluyor" diye konuştu.
    Talas İlçe Emniyet Müdürü Hakan Birol da, insan psikolojisinde çalışılan mekanın etkisi olduğunun altını çizerek, "Güzel, nezih bir ortamda çalışmak elbette vatandaşımıza hizmet noktasında kaliteyi artırdı" ifadesini kullandı. Birol, yeni ilçe emniyet binasının Talas'a yakışır nitelikte olduğunu kaydederek, "Şu anda 160 personelimizle uzun yıllar hizmet verecek bir bina oldu. Bizim de böyle bir binamız olsa diyenler var. Başta siz olmak üzere binanın yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
    Konuşmaların ardından İlçe Emniyet Müdürü Hakan Birol, Başkan Yıldırım'a binayı gezdirirken, Başkan Yıldırım da binada görev yapan polis memurlarının günlerini kutladı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.