|   | 
  • BEL-SİN'E BİR PARK DAHA


    BEL-SİN'E BİR PARK DAHA
    Bel-Sin bölgesinde belediye çalışmalarını gezerek incelemelerde bulunan Melikgazi Belediye Başkan Memduh Büyükkılıç, bölge halkı ile yaptığı sohbetlerde park isteğinde bulunduklarını bildirdi.

     Bel-Sin Bölgesinde yapılan park, bahçe ve sosyal tesis, pazar yerleri ve iş merkezleri ile bu bölgenin adeta bir uydu kent olduğunu hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, Tınaztepe Mahallesi, Kümeevler mevkisinde park yapılacağını, bunun için gerekli projenin hazırlandığını belirtti.
    Tınaztepe Mahallesi Kümeevler bölgesinde yaptırılacak park için ihale yapıldığını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:
    ''Melikgazi Belediyesi doğa ve çevre dostu bir belediyedir. Gerçekleştirmiş olduğu çalışma ve yatırımlar ile bunu ispatlamış hatta tescil ettirmiştir. Çok amaçlı ve büyük ölçekli parklarımız örnek gösterilmektedir. Tınaztepe Mahallesine 5 bin 500 metrekare alanlı bir park inşa edeceğiz. İçerisinde yürüyüş yolları, otopark, tribünlü futbol sahası, çocuk oyun alanı, açık alan fitnes spor aletleri, kamelyalar, banklar bulunacak.''
    Başkan Memduh Büyükkılıç, Tınaztepe mahallesine yaptırılacak olan parkın bu yıl içerisinde tamamlanacağını ve Eylül ayı içerisinde hizmete sunulacağını sözlerine ekledi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.