|   | 
  • BELEDİYE MECLİSİ OLAĞANÜSTÜ TOPLANACAK


    BELEDİYE MECLİSİ OLAĞANÜSTÜ TOPLANACAK
    Büyükşehir Belediye Meclisi, gündeminde bulunan konuları görüşüp karara bağlamak üzere olağanüstü toplanacak.

     Belediye Meclis Salonu'nda 29 Nisan Pazartesi günü gerçekleştirilecek toplantıda Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkındaki kanun gereğince imar yönetmeliğinin yeniden değerlendirilmesi ve belirtilen kriterlere göre hazırlanması talebi görüşülecek.
    Mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi'ne ait imar planında akaryakıt ve LPG İkmal İstasyonu alanı olarak belirlenmiş Pervane Mahallesi'nde bulunan taşınmazın satışının yapılması talebi de mecliste görüşülecek bir başka gündem maddesi olacak.
    Mecliste son olarak mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi'ne ait Erciyes Dağı Kış Sporları ve Turizm Merkezi'nde bulunan günü birlik tesis alanı olarak belirlenmiş yer ile yine mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi'ne ait Develi İlçesi Yeni Mahalle'de bulunan 29 ada 35 parsel ve 29 ada 33 parsel numaralı taşınmazların satışının yapılması talepleri görüşülerek karara bağlanacak.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.