|   | 
  • BELEDİYE MECLİSİ TOPLANIYOR


    BELEDİYE MECLİSİ TOPLANIYOR
    (İHA) - Büyükşehir Belediye Meclisi gündeminde bulunan konuları görüşüp karara bağlamak üzere 08 Nisan 2013 Pazartesi günü toplanacak.

     Belediye Meclis Salonu'nda saat 16.00'da toplanacak mecliste, çeşitli nazım imar plan tadilat talepleri ile Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ilçe belediye meclislerinin almış oldukları kararlar görüşülecek.
    Ayrıca Büyükşehir Belediyesi'nin 2012 yılına ait faaliyet raporu ve 2012 mali yılına ait Denetim Komisyonu Raporu da mecliste görüşülerek meclis üyeleri bilgilendirilecek.
    Mecliste Büyükşehir Belediye Encümeni'ne, İmar ve Bayındırlık Komisyonu'na, Plan ve Bütçe Komisyonu'na, Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu'na, Ulaşım Komisyonu'na, Çevre Sağlık Komisyonu ile Kadın ve Aile Komisyonu'na üye seçimleri de yapılacak.
    Mecliste görüşülüp karara bağlanacak bir başka gündem maddesi de Erciyes AŞ'ye bedelsiz olarak tahsis edilen Erciyes Dağı Tekir bölgesindeki 5 nolu dükkanın tahsisinin iptal edilmesi ve söz konusu dükkanın 10 yıl süre ile kiraya verilmesi talebinin görüşülmesi olacak.
    Meclis'te son olarak futbolcu Battal Uğurlu isminin Kayseri'de herhangi bir cadde veya sokağa verilmesi talebi görüşülerek karara bağlanacak.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.