|   | 
  • “Belediyeleri sadece CHP oylarıyla kazanmadık”


    “Belediyeleri sadece CHP oylarıyla kazanmadık”
    Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, TBMM'deki grup toplantısında yerel seçimlere dair açıklamalarda bulundu.

    Belediyelerin kazanılmasında sadece CHP'li seçmenlerin değil, İstanbul ve diğer bölgelerde Millet İttifakı ve İstanbul İttifakı gibi stratejik ittifakların etkili olduğunu vurgulayarak, Türkiye genelindeki belediyelerin yönetimini daha fazla dürüst, namuslu ve çalışkan insanlara taşıma hedefiyle siyasi partilerle işbirliklerini değerlendiriyoruz.
     
    Filistin ziyareti için gerekli başvuruları yaptım ve Türkiye'deki tüm siyasi partilerin liderleriyle birlikte Mısır sınırına gitmeyi öneriyorum. Erdoğan'a çağrıda bulunarak, Türkiye'nin birlik ve beraberliğini Mısır ile temas kurarak göstermesini istiyorum.
     
    Adalet oturumlarının 500. saatinde sona eriyoruz ve ardından eylemi nasıl genişleteceğimize dair karar vereceğiz.
     
    14 Mayıs'ta yapılan seçimlerin ardından üye kaybı yaşadık. Ancak son 2 haftada 7,900 yeni üye kazanarak olumlu bir tablo elde ettik. Bu yeni üyelerin yüzde 88,5'i genç kadınlar ve genç erkeklerden oluşuyor.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.