|   | 
  • Boydak'tan Muhtaç Öğrencilere Yardım Devam Ediyor


    Boydak'tan Muhtaç Öğrencilere Yardım Devam Ediyor
    Boydak Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından, Sarız'da fakir ve yardıma muhtaç öğrencilere dağıtılmak üzere bin adet çanta ve kırtasiye seti yardımı yapıldı.

     Boydak Eğitim ve Kültür Vakfı, yardıma muhtaç aile, öğrenci ve okullara yaptığı yardımlara devam ediyor. Proje kapsamında, Sarız'da fakir ve muhtaç bin öğrenciye çanta ve kırtasiye seti yardımı yapıldı. İlçedeki okullara da 20 bin liralık teşrifat yardımında bulunuldu.

    Sarız Yatılı Bölge İlköğretim Okulunda düzenlenen yardım programına Sarız Kaymakamı Mustafa Mendeş, Belediye Başkanı Ömer Faruk Eroğlu, ilçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Halil İbrahim Çiftçi, İlçe Emniyet Müdürü Doğan Akkaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Öztürk, Boydak Eğitim ve Kültür Vakfı Müdürü Halit Bayhan ve iç denetim direktörü Özer Doğan katıldı.

    Sarız'da  yardım yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Vakıf Müdürü Bayhan, ?Vakıf olarak yardıma muhtaç öğrencilerimizin her zaman yanındayız. Halktan aldıklarımızı yine halka vermek için çalışmaktayız. Bu maksatla çeşitli projeleri hayata geçirmekteyiz? diyerek konuştu.

    Yapılan her yardımın önemli olduğunu vurgulayan Sarız Milli Eğitim Müdürü Yaşar Öztürk ise ?Eğitim adına yapılan her yardım bizler için çok önemli ve değerlidir. Bu manada Boydak Eğitim ve Kültür Vakfı?na, ilçemiz okullarına yaptıkları ve yapacakları yardımlardan dolayı teşekkür ediyoruz. Bu yardımların süreklilik arz edeceğini umut ediyoruz'' diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.