|   | 
  • BRN YATAKLARI GENEL MÜDÜRÜ BERNA İLTER


    BRN YATAKLARI GENEL MÜDÜRÜ BERNA İLTER
    BRN Yatakları Genel Müdürü Berna İlter, ?Ülkemizde kadın girişimcilere çok büyük önem veriliyor. Bu aldığımız ödüller vasıtasıyla eğer genç kızlarımızı girişimci olmaya özendiriyorsak bundan büyük mutluluk duyarım? dedi.

     KAYSERİ (İHA) - BRN Yatakları Genel Müdürü Berna İlter, ?Ülkemizde kadın girişimcilere çok büyük önem veriliyor. Bu aldığımız ödüller vasıtasıyla eğer genç kızlarımızı girişimci olmaya özendiriyorsak bundan büyük mutluluk duyarım? dedi. 
    Geçtiğimiz günlerde 2012 yılının en başarılı kadın girişimcisi seçilen BRN Yatakları Genel Müdürü Berna İlter, ?2012 yılının en başarılı kadın girişimcisi seçilerek Başbakanımızın takdirine layık görüldüm. Türkiye'nin alanından en başarılı kadınlarını ödüllendirdiler. Bende iş yaşamında en başarılı kadınlardan biri olarak ödül aldım. Böyle bir ödülü tabi Kayseri'yi temsilen almaktan ve bir işveren kadın olarak almaktan yine gurur duydum. Daha önce Avrupa'da aldığım ödüller, Türkiye'nin en hızlı büyüyen 25 firmasından biri seçilmemiz sonrasında bu ödül geldi. Bu ödüller hem benim için hem de firmamız için büyük motivasyon oluyor. Yine biliyorsunuz ülkemizde kadın girişimcilere çok önem veriliyor. Bu aldığımız ödüller vasıtasıyla eğer genç kızlarımızı girişimci olmaya özendiriyorsak bundan büyük mutluluk duyarım. Bizlerden rol model olmamız isteniyor. Bizde bu görevi yerine getirmeye çalışıyoruz? diye konuştu.
    İleri ki zamanlarda fuar açma planlarının olduğunu belirten İlter, ?Şuan yurtdışı ihracat çalışmalarımız zaten artarak devam ediyor. Biz Türkiye pazarına yurtdışını ihmal ederek girmedik. Yurtdışından ülkemize döviz getrime çalışmalarımız, ihracattaki hizmetimiz katlanarak devam ediyor. Yalnız biz Türkiye'de de hem markalaşma hem de tüketiciden gelen talep doğrultusunda bayilik vererek değil kendi mağazalarımızı açıyoruz. İnsanlara dünyanın en rahat yeri olan yatakları sunmaya çalışıyoruz. Bu konuda da açılımlarımız devam edecek ama ihracatçı kimliğimiz aynı şekilde devam ediyor. Küçük firmalara ihracat yolu açmaya destek olarak önümüzdeki dönemde bir fuar açma planının içerisindeyiz. Önü açık bir sektör. Ülkemizin de biliyorsunuz 2023 hedefleri doğrultusunda ihracatı arttırmamız isteniyor. Bu doğrultuda çalışmalarımız devam ediyor? şeklinde konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.