|   | 
  • Bulut:"Sistem ve futbolcu değişikliği oyunu bizim lehimize değiştirdi"


    Bulut:
    Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, Antalyaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, ilk yarıya iyi başlamalarına rağmen golden sonra oyun disiplininden uzaklaştıklarını söyledi.

    Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında evinde karşılaştığı Antalyaspor’u 5-2 mağlup eden Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, mücadele sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
    Bulut, ilk yarı golden sonra istediklerini sahaya yansıtamadıklarını belirterek, “Bugün iki bambaşka bir yarı izledik. İlk yarı oyuna iyi başlayan bir Gaziantep oldu ama golden sonra tamamen oyunun disiplininden uzaklaşan bir takım vardı. Baskı, yönlendirme ve tempomuzda geç kaldık. İstediklerimizi sahaya yansıtamadık ama bunun nedeni Antalyaspor’du. Gerçekten ilk yarı iyi oynadılar. Nitekim 2-1 öne geçtiler. İkinci yarıda hem sistem hem de futbolcu değişikliği oyunu bizim lehimize değiştirmeye yetti. Giren arkadaşlarımız katkılarının takıma büyük yararı oldu. Çıkan arkadaşlarımız bugün günlerinde değildi zaman zaman olabiliyor. Burada 5-2’lik galibiyet aldık diye havalar uçmayacağız, ayaklarımızın yere basması lazım. Daha eksiklerimiz, hatalarımız var. Zamanımız da bir dahaki maça kadar bu eksikliklerimizi gidermeye çalışacağız. Ama futbolcularımı ve takımımı tebrik ediyorum” dedi.

    Groenendiijk: “Yaptığımız hatalar anlaşılır tarzda hatalar değildi”

     

    Antalyaspor Teknik Sorumlusu Alfons Groenendijk, Gaziantep FK maçının ardından yaptığı açıklamada, ilk yarı iyi oynadıklarını ancak ikinci yarı sahaya gereğinden fazla rahat çıktıklarını söyledi.
    Süper Lig'in 4. hafta maçında deplasmanda karşılaştığı Gaziantep FK’ya 5-2 mağlup olan A. Antalyaspor Teknik Sorumlusu Alfons Groenendijk, mücadele sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
    Groenendijk, taktik olarak çok yanlışlar yaptıklarını düşünmediklerini belirterek, “Bazen hoca olarak bile maçın ne olduğunu anlamak zorlaşıyor. Bugün de bu maçlardan bir tanesini oynadık diyebilirim. İlk yarı iyi oynadık 2 gol hatta 3 gol attık ama 2 tanesi geçerliydi. Genele baktığımız da iyi oynadığımız bir ilk yarıdan bahsedebiliriz. İkinci yarı gereğinden fazla rahat çıktık sahaya. Yaptığımız hatalar anlaşılır tarzda hatalar değildi. Ancak burada oyuncu grubunu suçlamıyorum kaybettiğimizde hoca ekibi olarak da yaptığımız hataların bilincindeyiz. Kaybettiğimizde hep beraber göğüslememiz gerekiyor. Taktik olarak çok yanlışlar yaptığımızı düşünmüyorum. Daha çok bireysel anlamda hatalar yaptık. Bu mağlubiyeti analiz edip önümüze bakacağız. 5-2’lik skor kabul edilmesi zor bir skor oldu. Bugün kazansak ligin lideri olabilirdik bunu rakip yaptı, maç fazlası ile lider oldu. Biz önümüze bakacağız kazanma alışkanlığını geri getireceğiz takıma” dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.