|   | 
  • Büyükbaş Kurban Kesim Fiyatı 140 Lira


    Büyükbaş Kurban Kesim Fiyatı 140 Lira
    Kayseri Kasaplar Odası tarafından kurban kesim retleri belirlendi. Oda tarafından yapılan açıklamaya göre, kasaplar küçükbaş kurban kesim ücreti olarak 40, büyükbaş kurban kesim içinde ücret olarak 140 lira alacak.

     Kurban Bayramı'na sayılı günler kala vatandaşlar kurbanlıklarını almaya başladı. Bir yandan da Kurban Bayramı'nda vatandaşı kurban kesimi verecek olan kasaplarla ilgili kesim fiyatları da belirlenerek açıklandı. Kayseri Kasaplar Odası'nın belirlediği ve açıkladığı kurban kesim fiyatları şöyle; vatandaşlar, büyükbaş kurban kesimi, deri yüzümü ve etin 8 parçaya ayrılması için kasaba 140 lira verecek. Küçükbaş hayvanın kesilmesi ve 4 parçaya ayrılması için de 40 lira ödeme yapacak. 
    Büyükbaş kurbanlığın sadece başının kesilmesi 50 lira, küçükbaş kurbanlığın da sadece başının kesilmesi de 20 lira olarak belirlendi. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.