|   | 
  • BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ OLAĞANÜSTÜ TOPLANDI


    BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ OLAĞANÜSTÜ TOPLANDI
    Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi gündeminde bulunan konuları görüşüp karara bağlamak üzere olağanüstü toplandı.

     Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen toplantı öncesi kısa bir konuşma yapan Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Mehmet Savruk, Süper Lige yükselen Erciyesspor'u tebrik ederek bu başarıda emeği geçenlere teşekkür etti.

        Ardından gündem maddelerine geçildi. Mecliste ilk olarak Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkındaki Kanun gereğince imar yönetmeliğinin yeniden değerlendirilmesi ve belirtilen kriterlere göre hazırlanması talebi görüşülerek Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın onayına sunulmak üzere kabul edildi.

        Mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi'ne ait imar planında akaryakıt ve LPG İkmal İstasyonu alanı olarak belirlenmiş Pervane Mahallesi'nde bulunan taşınmazın satışının yapılması talebi de Meclis'te görüşülerek onaylandı.

        Meclis'te son olarak mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi'ne ait Erciyes Dağı Kış Sporları ve Turizm Merkezi'nde bulunan günü birlik tesis alanı olarak belirlenmiş yer ile yine mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi'ne ait Develi İlçesi Yeni Mahalle'de bulunan 29 ada 35 parsel ve 29 ada 33 parsel numaralı taşınmazların satışının yapılması talepleri görüşülerek kabul edildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.