|   | 
  • Çamaşır makinesi ve buzdolabında kaçak sigara çıktı


    Çamaşır makinesi ve buzdolabında kaçak sigara çıktı
    Kayseri Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, gümrük kaçağı sigara satışı yapan kişilere yönelik operasyon gerçekleştirdi. Operasyonda çamaşır makinesi ve buzdolabının içinden kaçak sigara çıktı.

     Şahısların, polisin kaçak sigaraya yönelik yaptığı operasyonlarda dikkat çekmemek için sigara paketlerini beyaz eşya içerisine koyarak araçlarla naklettikleri belirtildi. 

        Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptığı 4 ayrı çalışmada Ş.C., S.G., M.A., İ.A. ve M.D. isimli şahısları yakaladı. Yakalanan şahısların ev, iş yeri ve araçlarında gerçekleştirilen aramalarda, değişik markalarda toplam 27 bin paket gümrük kaçağı olduğu değerlendirilen, faturasız ve bandrolsüz sigara ele geçirildi. 

        Gümrük kaçağı sigara naklinde kullanılan 2 araca el konuldu. Sigaraların çamaşır makinesi, buzdolabı gibi beyaz eşyalarının içine saklandığı tespit edildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.